Vingum før Kolding: Vi har en god tro på tingene

Lørdag ruller bolden endelig igen i Gjensidige Kvindeligaen, når HB Køge tager turen til Kolding. Og med sejren over rivalerne fra Brøndby IF i sidste runde, så lever håbet om de sjove medaljer og europæisk deltagelse altså endnu. Det kræver naturligvis en sejr i morgendagens opgør imod en modstander, der bestemt ikke må undervurderes, mener HB Køges keeper Alberte Vingum.

“Kolding er et rigtig stærkt mandskab, der kan udfordre alle holdene i ligaen. De stoler på deres principper og er utroligt farlige i indlægsspillet. Derudover er de meget fysiske, hvilket selvfølgelig er noget, som vi skal være klar på at stå imod helt fra start,” fortæller det unge keepertalent.

Sidst de to hold tørnede sammen på Capelli Sport Stadion, blev det kun til et enkelt point for HB Køge. Et resultat, som holdet ikke stiller sig tilfredse med, og som de skal ud og lave om på i morgen, mener Alberte Vingum.

“Det er klart, at det ikke var tilfredsstillende for os kun at hente et enkelt point hjemme mod Kolding sidst – det skal der laves om på i morgen. Vi skal score på vores chancer og ramme det topniveau som vi viste sidst mod Brøndby. Vi skal være kyniske foran deres mål og samtidig forhindre dem i at komme frem til store chancer. Vi skal holde clean-sheet i bagkæden – og så er jeg sikker på, at vi nok skal få prikket bolden over stregen hos dem,” siger Alberte Vingum og fortsætter om betydningen af sidste rundes sejr over Brøndby IF.

“Der er ikke som sådan noget, der har ændret sig siden den kamp. Vi går altid ind til hver kamp med samme mentalitet og indstilling. Men det er klart, at med den præstation, som vi leverede sidst, så har det naturligvis også givet en ny og god tro på tingene. Det bekræfter os i, at det vi arbejder så hårdt for hver eneste dag på træningsbanen sagtens kan lykkes – og når vi først rammer det her niveau, så er vi svære at spille imod. Og denne forstærkede tro på tingene tager vi naturligvis med os i morgen,” slutter Alberte Vingum.

Der er kick-off på Autocentralen Park i Kolding kl. 13.00
Kampen streames af Viaplay.

Capelli Sport