Vingum: “Vi er sultne efter sejr”

De forsvarende danske mestre fra HB Køge kommer inden morgendagens Kolding-opgør fra to hårde topkampe imod Brøndby IF og Fortuna Hjørring, hvor det desværre ikke er lykkedes dem at hive en sejr hjem. Derfor er HB Køge-truppen også meget sultne efter en sejr i morgen, fortæller HB Køges unge keeper-talent Alberte Vingum.

“Med de sidste to kampe in mente, er der slet ikke nogen tvivl om, at vi er meget sultne efter en sejr i morgen. Specielt ovenpå Fortuna-kampen, hvor vi er dominerende i størstedelen af kampen og også kommer frem til den ene chance efter den anden. Vi mangler bare at få prikket bolden ind, og det er selvfølgelig frustrerende. Jeg er dog sikker på, at hvis vi i morgen fortsætter de gode takter, så skal vi nok få taget hul på målbylden og hive de tre point hjem,” lyder det fra det fra Alberte Vingum.

Netop Alberte Vingum har oplevet at få en del mere spilletid i denne sæson i Gjensidige Kvindeligaen, og ovenpå Bridgette Skibas uheldige hovedskade i Brøndby-kampen har den unge keeper taget ansvaret på sine skuldre, hvor hun blandt andet hev et par afgørende redninger frem i kampen mod Fortuna Hjørring og sammen med sit hold formåede at holde målet rent.

“Jeg er selvfølgelig rigtig glad og stolt over mere spilletid i ligaen. Jeg sætter utrolig stor pris på den tillid, som jeg mærker fra hele mit hold, som i den grad er med til at motivere mig og give mig selvtillid på banen. Det betyder selvfølgelig også meget for mig, at vi i kampen mod Fortuna formåede at holde clean sheet, og jeg vil naturligvis gøre alt for at fortsætte den gode stime i de kommende kampe,” fortæller Alberte Vingum og fortsætter om forberedelserne op til morgendagens opgør.

“Der er ikke noget, der som sådan har ændret sig i vores forberedelser op til en kamp. Vi stræber altid efter at gå ind til kampene med den samme mentalitet, energi og intensitet. Vi har selvfølgelig forsøgt at forbedre og justere vores eget spil og kigget på, hvad Kolding kommer med og på hvilke parametre, vi kan udfordre dem,” slutter Alberte Vingum.

Der er kick-off på Autocentralen Park i Kolding fredag klokken 15.30.
Kampen vises desuden på TV3 Sport og kan streames på Viaplay.

 

 

Capelli Sport