Web-tv: Auri sætter ord på første træning efter coronapausen

HB Køges spillere var mandag den 11. maj tilbage på træningsbanen, og efter træningen var det en fint tilfreds cheftræner, der evaluerede.

“Normalt når man kommer tilbage fra en ferie, så er det som at se en flok køer, der bliver lukket ud af stalden. Så løber de alle sammen. Denne her gang måske mere fordi, det var en lang “ferie”, og fordi de har glædet sig til at se hinanden. Det jeg er glad for er, at de ikke bare har ligget i sengen hele den såkaldte ferie. Man kan se, at de har lavet noget, og de test, vi har lavet, de har været gode”, siger Auri og fortsætter:

“Man plejer at sige, at når man har ferie, hvis man holder sig i gang med de dage i mellem, hvor man restituerer, så kan man faktisk forbedre sin form, og det er det, der sker her. De har haft to måneder til at løbe og restituere rigtigt, så de er kommet i fin form”.

Forude venter nogle ugers opstart inden NordicBet Liga-sæsonen genoptages – formentlig i uge 22 eller 23. Og perioden frem mod turneringsgenstart skal der arbejdes med at få relationerne tilbage på plads.

“Først skal vi finde ud af hvornår sæsonen starter.  Men uanset hvad, så bliver det vigtigste, at få boldberøringer, relationer og vores aftaler tilbage på plads, så det er det, vi kommer til at fokusere på. Vi skal spille en masse fodbold”, lover Auri Skarbalius.

Capelli Sport