Web-tv: Cheftræner Karlsen ser frem mod AaB-kamp

Pokalkamp mod AaB onsdag aften. Hvor stor betydning har den kamp?

“Alle kampe har stor betydning, og det har pokalkampen mod AaB også. Det er en god kamp for os at få mod en rigtig, rigtig god modstander. Selvfølgelig har den stor betydning, og vi vil gøre vores bedste for at forsøge, at gå videre”.

 

Hvordan ser du niveauet i 1. Division contra Superliga?

“Den helt store forskel er primært i tanke og handling og hurtigheden i spillet, og så er der også nogle flere kilo og mere fysik, selvom NordicBet LIGAEN også er en fysisk liga, men det er selvfølgelig hold, der kan spille i et højere tempo end vi normalt møder i NordicBet LIGAEN”.

 

Hvordan ser du HB Køges muligheder mod en modstander som AaB?

“Det er svært at spå om. Jeg så dem mod Sønderjyske, hvor de laver et fremragende comeback. De har et godt DNA, de har nogle gode mønstre, og de har nogle rigtig gode individualister, så jeg vil sige det sådan, at det i hvert fald ikke er en kamp, hvor vi er favoritter, men hvor vi i hvert fald vil spille vores chance”.

 

Spiller det ind i forhold til startopstillingen, at HB Køge allerede igen på lørdag spiller mod Viborg?

“Det er selvfølgelig en overvejelse, men jeg har det også sådan, at spillerne skal kunne klare to kampe på tre dage, og det er også noget, vi har gjort før, så selvfølgelig kan vi det. Begge kampe er vigtige, men det er primært med blik på lørdag, at vi kigger på holdet til kampen mod AaB”.

 

Sydbank Pokalen

HB Køge – AaB

Onsdag den 30. oktober kl. 18.00

Capelli Sport Stadion, Køge Idrætspark

Capelli Sport