Welcome Claudia

HB Køge er glade for at kunne byde velkommen til den New Zealandske VM-spiller Claudia Bunge, der er ny spiller i klubben. Claudia optrådte for sit hjemland ved sommerens VM-gruppekampe på hjemmebane og kommer til Danmark fra den australske topklub Melbourne Victory FC.

“Claudia kommer til klubben med rutine, kvalitet og noget værdifuld erfaring. Hun er boldsikker og omhyggelig i sit forsvarsspil og hendes tilgang giver os endnu flere strenge af spille på i vores forsvar. Vi glæder os meget over, at vi er lykkedes med at indgå den her aftale,” siger HB Køges cheftræner Kim Daugaard.

Claudia er 23 år og gør sig primært i midterforsvaret. Hun står i alt noteret for 24 A-landskampe for New Zealand, hvor hun blandt andre har spillet sammen med HB Køges midtbanespiller Daisy Cleverley. Senest Claudia var i aktion på en fodboldbane var i VM-gruppespilskampen mod Schweiz d. 30. juli foran 26.000 tilskuere i Dunedin i New Zealand.

I sidste sæson optrådte hun i 18 ligakampe for Melbourne Victory FC i den australske A-League Women, med hvem hun også vandt det australske mesterskab i både 2020/2021 og 2021/2022.

“Jeg er enormt glad og spændt på mit skifte til HB Køge. Efter at have snakket med trænerstaben og Daisy Cleverley, som jeg kender rigtig godt og netop har været til VM med, blev jeg ret hurtigt overbevist om, at HB Køge var det helt rigtige skifte for mig. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe mine holdkammerater og klubben – og forhåbentligt kan vi sammen bygge videre på den succes, som holdet allerede har opnået,” fortæller Claudia Bunge.

Stort velkommen til HB Køge til Claudia.

Capelli Sport