Welcome Daisy

HB Køges Gjensidige Kvindeliga-hold har forud for den kommende sæson sikret sig forstærkning til den centrale del af banen.
Således tilslutter den New Zealandske midtbanespiller Daisy Cleverley sig til sommer truppen inden 2022/2023-sæsonen.

Daisy er 25 år gammel, har senest optrådt for Georgetown Hoyas der repræsenterer Georgetown University i Washington og glæder sig til at komme til HB Køge.

“Jeg glæder mig til at komme ind i et professionelt setup, hvor alle spillere og trænere er dedikerede til at vinde. At have muligheden for at spille med i Champions League er en once in a lifetime opportunity, som jeg ikke kan vente med at få lov at prøve kræfter med,” siger hun og udpeger Danmark og nærheden til København som en af grundene til skiftet.

“Køge beliggenhed tæt på København, en af de mest cool og progressive byer i verden, spillede også ind i min beslutning om at komme til klubben. Jeg glæder mig til at opleve Køge og nabobyerne – og til at opfriske mit danske, så jeg ikke kun kan sige tak… Men vigtigst af alt glæder jeg mig til at møde holdet og til at udvikle mig som fodboldspiller,” siger Daisy Cleverley.

Om tilgangen siger HB Køges Cheftræner Søren Randa-Boldt:

“Vi har fundet Daisy igennem vores netværk i USA og hos Capelli Sport, og vi er ikke i tvivl om, at hun kommer til at forstærke os. Hun har god international erfaring og vi tror, hun kommer til at passe godt ind i vores miljø og setup, så vi er virkelig glade for at det er lykkedes at lave en aftale med hende.”

Daisy har tidligere spillet sammen med Kelly Fitzgerald for University of California, Berkeleys hold California Golden Bears. Spillemæssigt kan Daisy få sat nogle af de samme karaktertræk på sig, som netop Kelly Fitzgerald og den afgående midtbanespiller Lauren Sajewich, også besidder.

“Hun er bevægelig og fylder godt på midten af banen, hvor hun blandt andet er dygtig til at komme ud og dække store områder af,” fortæller Søren Randa-Boldt.

Daisy er New Zealandsk landsholdsspiller og har blandt andet været med sit landshold til VM-slutrunderne i både 2015 og 2019. Hun står noteret for 21 landskampe og 2 mål.

Capelli Sport