Welcome Georgia

HB Køge har sikret sig forstærkning til midterforsvaret idet den 23-årige brite Georgia Eaton-Collins skifter til klubben med øjeblikkelig virkning. Georgia er hentet i den engelske Women’s Super League-klub Leicester City F.C.

“Georgia bliver en super forstærkning for os i vores forsvar og vi glæder os meget over, at hun har sagt ja til at komme til klubben. Hun kommer fra den bedste række i England og fra en klub med et godt setup i Leicester, så at hun kan se, at HB Køge er et attraktivt sted at spille, viser også, at klubben fortsat er på vej i den rigtige retning. Traditionelt set har den danske Kvindeliga sendt spillere til England, men at vi nu også kan hente dygtige spillere den anden vej er et rigtig godt tegn for os,” siger cheftræner i HB Køge Kim Daugaard.

Georgia vendte i januar hjem til England og Leicester City F.C. efter fire år i USA, hvor hun læste på Universitet i Florida og samtidig repræsenterede først Florida Gators og siden UCF Knights. Inden da spillede hun for ungdomsholdene i Arsenal F.C., mens hun også har optrådt for de engelske ungdomslandshold på U15, U16, U17 og U19-niveau.

“Jeg er utroligt spændt på det nye eventyr, der nu venter mig i HB Køge. Jeg elsker det ‘drive’, som klubben har omkring satsningen på kvindefodbold, hvilket særligt kommer til udtryk i deres succes med at udvikle talentfulde og succesfulde kvindelige fodboldspillere. Jeg håber og tror på, at jeg kan hjælpe klubben og holdet med at bygge videre på de store bedrifter og forhåbentlig hive en masse sejre og trofæer hjem,” lyder det fra Georgia Eaton-Collins.

Georgia landede i Danmark fredag aften og træner med i HB Køge for første gang på mandag. Hun er blevet tildelt trøjenummer 6 i klubben.

Stort Velkommen til Georgia Eaton-Collins.

Capelli Sport