Welcome Hannah

HB Køge har indgået en aftale med den engelske Womens Super League-klub Everton om at leje den amerikanske offensivspiller Hannah Richardson for resten af 2023/2024-sæsonen.

“Hannah er en super spændende kantspiller, der er utroligt hurtig og udfordrende i sit spil. Hun sparker godt med begge ben og har noget x-factor i sit spil, så vi forventer, at hun kommer til at kunne blive en afgørende spiller for os. Vi skal have bygget hendes kampform op, men vi forventer at hun forholdsvis hurtigt får en stor rolle for os,” siger cheftræner Kim Daugaard.

Hannah var i foråret udlejet til Fortuna Hjørring, men fik sit ophold dér spoleret af en skade under den første træningssession i klubben. Hun kom derfor aldrig i aktion for nordjyderne og tog i stedet hjem til USA for at genoptræne. Hannah er dog nået så langt i hendes genoptræning nu, at hun forventes at være kampdygtig indenfor nogle uger.

Hannah Richardson skiftede i vinter fra det amerikanske universitetshold Kentucky Wildcats til Everton. I HB Køge kommer hun til at optræde i trøje nummer 9.

Capelli Sport