Welkom Gabriël

Den 24-årige hollænder Gabriël Çulhaci er ny HB Køge-spiller! Venstrebacken underskrev i dag en kontrakt gældende for den kommende halvsæson efter at have spillet de seneste halvandet år i Helmond Sport i den næstbedste hollandske række.

“Det har været vores førsteprioritet i transfervinduet at finde en dygtig, naturlig venstreback til vores trup, så det er vi selvfølgelig enormt glade for nu er lykkedes. Selvom Gabriël stadig er ung, kommer han med en pæn erfaring som bliver gavnlig for vores trup. Han er godt skolet i Utrecht og han kommer især til at bidrage godt offensivt med sin arbejdsiver og sit gode venstreben,” siger direktør Per Rud, som også glæder sig på klubbens øvrige spilleres vegne over Çulhacis ankomst.

“Vi har ikke haft en skolet venstre back til rådighed hele efteråret og det har jo betydet, at vi har måttet finde alternative løsninger. Sebastian Larsen, Casper Jørgensen og hvem der ellers har vikarieret på positionen har gjort alt hvad de kunne, men det bliver godt for både dem selv og for vores hold som helhed at få dem frigjort til deres ‘rigtige’ positioner igen,” siger Per Rud.

Gabriël står noteret for 129 kampe i den næstbedste række i Holland for Helmond Sport, NEC Nijmegen og Utrecht U21. Tidligere har han optrådt fem gange for det hollandske U18-landshold.

“Jeg glæder mig til at komme på banen og hjælpe HB Køge til overlevelse i NordicBet Ligaen. Jeg ved, det er en ung klub og et ungt hold, der forsøger at spille god, offensiv fodbold og det passer perfekt til mig. Jeg elsker selv at angribe, så det skal nok blive et godt match,” siger Gabriël Çulhaci.

I sidste sæson spillede han på hold med Jafar Arias i Helmond Sport og det er blandt andet på angriberens anbefaling, Gabriël har taget turen til Køge.

Gabriël Çulhaci [Ga-bri-él Kul-hat-si] er født og opvokset i Holland men har rødder i Armenien, Tyrkiet og Surinam.

Det bliver iført trøjenummer 3, Gabriël kommer til at repræsentere holdet. Han blev præsenteret for klubbens ansatte under en mindre reception tidligere på dagen onsdag.

Capelli Sport