Wika MENY indgår sponsorat med HB Køge og Capelli Sport Player House

Wika MENY Køge har indgået en ekstraordinær sponsoraftale med HB Køge og klubbens fodboldakademi, Capelli Sport Player House. Aftalen løber i 2020 og 2021 og sikrer akademiet et tilskud på i alt 20.000 kr.

”Mange foreninger og sportsklubber er hårdt ramt på økonomien som følge af nedlukningen af samfundet i forbindelse med corona-krisen. Nogle har mistet kontingenter eller sponsorer. Vi vil gerne være med til at gøre en forskel her i Køge i takt med at foreningslivet igen åbner op. Det er baggrunden for aftalen med HB Køge og klubbens akademi”, siger købmand Per Jensen fra Wika MENY i Køge.

I HB Køge er de rigtig glade for det ekstraordinære sponsorat:

“Coronakrisen er en udfordring for klubber landet over, og naturligvis også i HB Køge. Der skal derfor lyde en kæmpe stor tak til Wika MENY Køge, for at tænke på os i denne tid. Det er flot, og betyder meget”, fortæller HB Køge-direktør Per Rud og salgsansvarlig Andreas Simonsen samstemmende.

Finansieringen af sponsoratet er blevet mulig via en uddeling fra Købmandsfonden KFI, der i alt har afsat 10. mio. kr., som frie købmænd over hele landet kan ansøge om til lokale sponsorater.

Wika MENY Køge er i forvejen RegionalPartner i HB Køge og  NETVÆRKET.

Yderligere oplysninger:

Købmand Per Jensen, Wika MENY, telefon 56653456

Salgsansvarlig Andreas Simonsen, HB Køge, telefon 81728441

Capelli Sport