shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

William Madsen er Årets Talent

Før hjemmekampen mod Lyngby på Capelli Sport stadion blev årets talent i herreafdelingen kåret, og her løb unge William Madsen med hædren.

“Det er jo en fed anerkendelse! Det har været et 2021, hvor jeg er begyndt at spille mere og mere. Jeg er trådt ind i førsteholdstruppen efter at have afsluttet gymnasiet. Så efter sommer har jeg haft fuldt fokus på fodbold og er blevet introduceret rigtigt til førsteholdsfodbold, og det synes jeg har gjort mig mere moden både på og udenfor banen,” siger William Madsen om prisen.

William Madsen fik sin debut for HB Køges NordicBet-liga hold tilbage i februar, da han kom på banen i HB Køges 3-0 sejr over Vendsyssel FF. Ugen forinden sin debut scorede han det afgørende mål mod FC København i en træningskamp. Det blev til hele 12 kampe og et enkelt mål i foråret for HB Køges førstehold. 

I efteråret har William Madsen været ramt af småskader, der har gjort, at han har været lidt inde og ude af holdet. Det er stadig blevet til ti kampe for den 19-årige midtbanespiller dette efterår, hvor særligt kampen mod Nykøbing FC står tilbage som et højdepunkt, da William Madsen blev matchvinder med et sent mål til 1-0. 

I selvsamme kamp løb William ind i en ny skade, der har holdt ham ude af de sidste kampe af efteråret. Tilbage står dog et flot 2021 og en velfortjent titel til den unge midtbanespiller, der er et produkt af HB Køges egen talentafdeling.

For cheftræner Daniel Agger er det især William Madsens arbejdsmoral og ihærdighed, der har gjort ham fortjent til titlen.

“William er en ung knægt, som har rigtig mange kvaliteter. Men vigtigst af alt er han ekstremt arbejdsom og vil tingene rigtig meget. Det er det, det handler om som ung spiller: At søge alle muligheder for at blive bedre på alle parametre. Både mentalt, fysisk, teknisk, taktisk. Og William går hele tiden det ekstra skridt for at blive bedre,” siger cheftræner Daniel Agger om William Madsen.

Fra hele HB Køge skal der lyde et stort tillykke til William med titlen.

Årets Talent – Herre og Danske Bank Prisen:
2021: William Madsen
2020: Jubril Adedeji
2019: Marius Elvius
2018: Mads H. Christiansen
2017: Alexander Bah
2016: Mathias Drost
2015: Malte Amundsen
2014: Justin Shaibu
2013: Oliver Jørgensen
2012: Sylvester Seeger-Hansen
2011: Nicolai Riise Madsen
2010: Lee Rochester
2009: Marcel Rømer