William Madsen forlader HB Køge

22-årige William Madsen er fortid i HB Køge til sommer. Midtbanespilleren har skrevet kontrakt med FC Fredericia, som han fortsætter karrieren hos fra næste sæson.
William har kontraktudløb i HB Køge og det står ham derfor frit for at skrive kontrakt med en anden klub.

William startede til fodbold som barn i AIK 65 Strøby og kom sidenhen til vores moderklub Køge Boldklub, hvor han spillede indtil han automatisk blev en del af HB Køges ungdomsafdeling.

“Det bliver mærkeligt for mig. Det er her jeg har fået min fodboldopdragelse og jeg har altid været her i klubben, boet i lokalområdet og haft mine venner her. Men jeg kunne godt tænke mig, at prøve noget nyt og få en ny udfordring. Det har jeg fået muligheden for i en god klub i FC Fredericia, så timingen var rigtig nu,” siger William Madsen.

William er sammen med blandt andre Janus Seehusen, Casper Jørgensen og Sebastian Larsen en del af ‘den første generation’ af HB Køges egne ungdomsspillere, der de seneste år har fået chancen på klubbens førstehold. Siden debuten som 18-årig i 2021 har William indtil nu optrådt i alt 94 gange for holdet. Det er desuden blevet til syv scoringer undervejs.

I indeværende sæson har William været på banen i alt 29 gange indtil videre – heraf de 17 fra start.

HB Køge takker William Madsen for indsatsen i både den blå/sorte HB Køge-trøje og for Køge Boldklub. Der vil blive sagt officielt farvel til William i forbindelse med sæsonens sidste hjemmekamp mod Næstved Boldklub d. 26. maj.

Capelli Sport