William Madsen: “Fuld fokus på fodbolden”

William Madsen fik et gennembrud i forårssæsonen, hvor han nåede 12 kampe på HB Køges bedste hold. Nu er han rykket op som senior, og dermed blevet en fast del af førsteholdstruppen, som er i fuld gang med opstarten.

Midtbanetalentet døjer desværre pt. med nogle småproblemer, og deltager derfor ikke på fuldt blus i træningen, men det går fremad, og han håber, at han kan komme i spil til en masse minutter når sæsonen går i gang.

“Det er jeg selvfølgelig meget ærgerlig over, men det går den rigtige vej. Nu skal jeg lige i gang, men jeg håber, jeg kan bide mig fast på holdet og få en masse spilletid”, udtaler William Madsen, der kan spille på flere forskellige positioner, men som selv nyder mest, at spille på midten.

“Jeg kan bedst spille centralt på banen, og være med til at skabe noget offensivt og være lidt kreativ. Det er der, jeg bedst ser mig spille”, fortæller han.

William Madsen har netop fået sat studenterhuen på hovedet, og med ungdomsuddannelsen på plads sætter han nu fokus 100 % på fodbolden, som han fremover vil beskæftige sig med på fuld tid.

“Det er rigtig fedt. Nu har jeg klaret skolen, og fået min hue, men nu er der fuld fokus på fodbolden, og det glæder jeg mig rigtig meget til. Det er noget, jeg har set frem til længe, hvad jeg kan få ud af det”.

“Stor konkurrence og gode læremestre”

William Madsen mærker den store konkurrence på holdet, og også på sin egen plads på den centrale midtbane. En konkurrence han byder velkommen, og som han tror på, kan være med til at gøre hinanden bedre.

“Der er kommet nogle rigtig gode fodboldspillere til i form af de nye, så der er endnu større konkurrence. Det ser jeg som noget positivt, at vi alle kan blive ved med at skubbe hinanden og gøre os bedre. Jeg har stadig mange ting at arbejde på. Jeg er stadig ung, men nu fik jeg noget spilletid i foråret, som har givet mig noget erfaring, som jeg synes, har været meget lærerigt, og det er noget af det, jeg skal bygge videre på”, siger William Madsen og fortsætter:

“Jeg prøver at kigger på nogle af de mere rutinerede, som fx Mike og Lasse Petry, som også spiller inde på midten, og lærer af dem. Jeg lytter meget til dem. De har en masse at bidrage med, og har oplevet en masse, så det giver mig noget rigtig god erfaring”.

Capelli Sport