shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

William Madsen holder benene på jorden, men tager store skridt

Som kun 19-årig er William Madsen i denne forårssæson hurtigt blevet en fast bestanddel af HB Køges 1. Divisionshold. Egentlig er han stadig U19-spiller, men allerede i februar måned viste han prøver på sine kvaliteter, da han i en træningskamp mod F.C. København scorede HB Køges i mål i kampen der endte 1-1.

Siden da, er han vokset med ansvaret som førsteholdsspiller, og han var derfor også at finde i startopstillingen for ottende gang i foråret, da HB Køge onsdag aften afsluttede sæsonen mod Viborg FF.

Her fik midtbanetalentet desværre ikke meget mulighed for at vise sig frem, men kunne i stedet opleve en kamp, der bød på hele tre straffesparkskendelser til værterne i grønt.

”Det var en mærkelig kamp med tre straffespark, som ødelægger flowet i kampen. Egentlig spiller vi en fin kamp til at starte med, men det bliver hurtigt ødelagt, og det er superærgerligt for os at slutte sådan af”, fortæller William Madsen.

At Madsen onsdag spillede 90 minutter mod rækkens tophold og Superligaoprykkere var nok et vidnesbyrd om de kvantespring, han har taget i løbet af det seneste halve år, hvor både mentaliteten og de fodboldfaglige kundskaber har udviklet sig hos stortalentet.

”Jeg kan helt sikkert godt se, at jeg har udviklet mig og fortsat gør det. Naturligt nok var det i starten af foråret endnu sværere for mig, hvor jeg har fået en del spilletid, som jeg har været utrolig glad for. Jeg synes også, at jeg har udviklet mig helt vildt både som person og som spiller. Det har været et stort skridt for mig”.

”Jeg er blevet taget rigtig godt imod fra første dag, da jeg begyndte at træne med førsteholdet og det er nogle super drenge på holdet”.

For William Madsen har det i udviklingen været ekstremt vigtigt at holde både familien og vennerne tæt på sig. De har været med til at sikre en jordnær forbindelse i en verden og hverdag, hvor det hele nogle gange går stærkt. Her står Madsen fast og er ligeledes i gang med at færdiggøre sin ungdomsuddannelse, hvor han efter planen skal have hue på til sommer.

Dermed sagt har William Madsen også haft en travl og hektisk hverdag i løbet af de seneste måneder, der har budt på vekslende træninger mellem 1. Divisionsholdet og U19-holdet samtidig med skolegang og lektier. Alt det har netop familien og venner hjulpet til at få til at løbe rundt, hvorfor han også fremhæver dem i forklaringen på den store fremgang.

”Jeg gør, hvad jeg kan, har generelt benene på jorden og tager en dag ad gangen. Heldigvis har jeg en god familie og nogle gode venner bag mig, som er udenfor fodbolden og hjælper mig på vej. Derudover er jeg jo en stille og rolig fyr, så der er intet, der stiger mig til hovedet på den måde”, slutter William Madsen.