William Madsen matchvinder mod FCK: “En stor ting”

HB Køge vandt tirsdagens træningskamp på F.C. Københavns træningsanlæg på Frederiksberg med 1-0 efter 0-0 ved pausen.

FCK stillede men de førsteholdsspillere, der ikke startede inde i mandages Superligakamp mod Lyngby plus tre U19-spillere, og HB Køge stillede næsten op med det samme hold, som startede i 1. Division i fredags mod Skive. Efter pausen blev der skiftet en del ud på begge hold.

U19-spilleren William Madsen der blev skiftet ind lige efter pausen og blev matchvinder da HB Køge vandt træningskampen mod F.C. København med 1-0.

For den unge midtbanespiller, der endnu har sin officielle debut tilgode, var det rart igen at få spilletid sammen med HB Køges bedste hold. Også selvom det “kun” var en træningskamp.

“Det er selvfølgelig altid dejligt at komme ud og få nogle minutter i benene. Vi spiller godt, synes jeg. Der er perioder, hvor vi er mere på bolden end andre, og så får vi scoret et godt mål på en omstilling”.

Og målet var det netop William Madsen, der satte ind som tyve minutter før tid.

“Jeg tager et dybdeløb bagom deres forsvarer, som er noget vi har øvet meget til træning, og så får jeg bolden, og får taget et godt første touch. Så kan jeg drible uden om målmanden og så er der jo ikke langt til målet derfra”, fortæller matchvinderen, der var glad for score kampens eneste mål.

“Det er selvfølgelig en stor ting, men det er lidt underordnet hvem modstanderen er, det er altid bedst når man vinder kampene, og at blive matchvinder i dag, det er kun endnu bedre”, slutter William Madsen.

F.C. København – HB Køge 0-0 (0-1)
72.: 0-1 William Madsen

Capelli Sport