Wørts før FCN-test: “Vi skal arbejde videre med vores pres”

HB Køge er et par uger inde i opstarten, og fredag kl. 13.00 venter sommerens tredje træningskamp når FC Nordsjælland venter i Right to Dream Park i Farum..

Selvom HB Køge endnu har den første sejr til gode i træningskampene, så vurderer defensivspilleren Magnus Wørts, at opstarten er forløbet godt, og at man hurtigt er lykkedes med at integrere de nye spillere på holdet.

“Opstarten er gået rigtig fint. Vi vendte alle sammen tilbage i super form, hvilket for mig er et tegn på, at alle har ambitioner for den kommende sæson. Både individuelt og som hold. Det er også gået godt med at få de nye ind i truppen. De har selv været gode til at falde til, og heldigvis er truppen også altid god til at tage imod de nye. Det har jeg selv oplevet engang”.

I sommerens første to træningskampe har der været lagt vægt på at få alle spillere i kamp, hvilket har betydet, at der har været i alt henholdsvis 22 og 21 spillere i aktion for HB Køge i de foreløbige to træningskampe mod Avarta og Fremad Amager. 

“Træningskampene i den første del af opstarten er altid lidt specielle. Her er det vigtigt, at alle får minutter i benene, og det kan godt påvirke resultaterne. Men når kampene bliver fløjtet i gang, så gå vi altid efter at vinde. Det kan man ikke lade være med”, understreger Wørts, der glæder sig til fredagens test mod en stærk Superligamodstander, som han har et indgående kendskab til. Wørts kom selv til HB Køge fra netop FC Nordsjælland i januar 2019.

“Jeg har spillet sammen med dem alle sammen, tror jeg. Der er måske nogle af de helt unge, der lige er kommet op på førsteholdet i år eller sidste år, som jeg kender, men ikke har spillet med. Vi skal bruge kampen til at arbejde videre på vores pres, og der er det virkelig fedt, at vi kan træne det imod det bedste hold med bolden i Danmark. Det kræver, at presset sidder lige i skabet, og det er godt for os, at blive presset til det yderste. Og så skal vi ligge på i vores offensive spil. Både i forhold til opbygningen af vores spil og vores angrebsspil”.

Kampen mellem HB Køge og FC Nordsjælland bliver livestreamet på FC Nordsjællands Youtube-kanal.

Træningskamp

FC Nordsjælland – HB Køge

Fredag den 28. august kl. 13.00

Right to Dream Park

Foto: Martin Håkan // Coverganda

Capelli Sport