Wørts: Ingen ville give sig

Magnus Wørts var glad for den indsats, der blev lagt for dagen i lørdagens vigtige sejr over Nykøbing FC, hvor ingen af holdene ville give sig, men HB Køge efter mere end 100 minutters fodbold blev kronet som sejrsherre.

10 minutters overtid og masser af drama. Hvordan har man det i kroppen?

“Træt. Jeg er meget, meget træt. Der er ikke nogen tvivl om, at det var en kamp, hvor der var meget pres på begge hold. Så ikke kun fysisk, men også mentalt var det en kamp, der skulle arbejdes på. Men jeg er bare glad nu. Jeg er glad og lettet. Der var to hold på banen, som begge ligger i den modsatte ende af tabellen end hvad de vil. Og det spidser til nu med få kampe tilbage, så det handler om at vinde – i hvert fald få point i næsten alle kampe. Specielt mod et hold som Nykøbing, der ligger side om side med os i bunden. Så det var pisse vigtigt. Vi er allesammen lettede. Men også fokuserede på, at vi har en kamp igen på onsdag. Så det er langt fra færdigt, men et skridt på vejen.”

Forudsætningerne for kampen er måske ikke ønskelige med et bundopgør, men hvor fedt er det at spille sådan en kamp med tænding på hele vejen og det ender med en sejr?

” Der var masser af tænding på fra start til slut, det var der ikke nogen tvivl om. Det var begge hold, der ikke ville give sig på nogen måde. Gunde(lach, red.) går ud med en skade til sidst. På et andet tidspunkt går Gundelach og jeg ned i en tackling og skader nærmest hinanden, så der blev givet og taget fra begge hold. Så at kunne trække sig ud sejrrigt, det er sgu fedt. Vi scorer på den ene chance, vi har i første halvleg og har også nogle kontraløb i anden halvleg. Men vi er skarpe på de chancer, vi har – og det gør det endnu federe.”

Foto: Martin Håkan // Coverganda

Capelli Sport