Wørts: “Vi skal tage arbejdshandskerne på”

HB Køge skal på søndag eftermiddag møde Viborg på udebane. Her skal HB Køge smøge ærmerne endnu mere op og trække i arbejdstøjet i forsøget på at finde frem til de takter, der blev vist i opstarten.

Midtbanespilleren Magnus Wørts har været med i begge kampe hidtil i sæsonen. Mod Nykøbing FC kom han på banen i anden halvleg, og mod FC Fredericia startede Wørts på den centrale midtbane.

Wørts og holdkammeraterne har i sæsonens to første kampe ikke fået den sæsonstart, som man på forhånd havde drømt om, men hvad er det, der ikke er gået, som det skulle?

– Det er et rigtig godt spørgsmål. Jeg synes, vi havde en rigtig god preseason, hvor vi fik spillet en masse god fodbold, men vi har ikke fået dét i gang i sæsonen, som vi gerne vil have det, og jeg tror, det er kommet lidt som et chok for os allesammen, at det er gået som det er i de to første kampe, fortæller Magnus Wørts til HBKoge.dk, og fortsætter:

– Jeg ved ikke hvad forklaringen er, men det er ikke lykkedes for os – hverken offensivt eller defensivt. Vi har hverken fået scoret de mål, som vi gerne vil, eller fået lukket godt nok af bagude, og så giver det sig selv, at så kan man ikke vinde fodboldkampe.

Har vi spillet under niveau i de to første kampe?

– Det vil jeg mene. Vi har en pissegod gruppe, og højt niveau til træning. I opstarten har vi spillet rigtig, rigtig god fodbold, og det skal vi finde frem til igen, men vi må allesammen kigge indad og erkende, at det ikke har været godt nok, og så må vi tage arbejdshandskerne på og arbejde hårdt. Det sidste vi må gå ned på, er det hårde arbejde, og jeg kan se at lysten til træning og i kamp er der, så hvis vi fortsætter med at arbejde hårdt, og så skal det nok komme.

Søndag eftermiddag skal HB Køge på udebane møde Viborg FF, der af mange er udråbt som en af favoritterne til den ene oprykningsplads, som NordicBet Ligaens tolv hold kæmper om. Det er derfor en god modstander, der venter, men Wørts og holdkammeraterne tror på deres chance.

– Viborg er et godt hold, men det synes jeg også at Fredericia var. Alle holdene i rækken har forskellige kompetencer, og det har vi også selv. Vi skal gå ind til kampen som om vi havde vundet de to første kampe. Vi ændrer som sådan ikke på noget. Vi tror stadig ligeså meget på os selv, og jeg tror på stadig ligeså meget på mine holdkammerater og på at vi sammen kan gå ind og gøre et godt stykke arbejde, så vi ryster ikke i bukserne over at vi har tabt de to første kampe. Vi skal bare ud over stepperne og arbejde pissehårdt, og så kæmpe til det sidste, og se om ikke vi kan få vent den dårlige start med point på kontoen. Det er det, vi går efter, slutter Wørts.

NordicBet LIGAEN

Viborg – HB Køge

Søndag den 11. august kl. 15.00

Energi Viborg Arena

 

Capelli Sport