XL-BYG CF PETERSEN & SØN FORLÆNGER EUROPARTNERSKAB

XL-BYG CF Petersen & Søn har forlænget deres aftale med HB Køge og NETVÆRKET, så de også fremover kan kalde sig EuroPartnere i klubben. Byens lokale XL-BYG har siden klubbens etablering i 2009 været en del af erhvervsnetværket og den store loyalitet har stor betydning for HB Køge.

“Vores historik med XL-BYG CF Petersen & Søn går langt tilbage og vi er enormt taknemmelige for deres konsekvente opbakning. XL-BYG CF Petersen & Søn er ikke bare et velrenommeret firma med et godt ry for deres kvalitetsudvalg af materialer og værktøj, men også en samarbejdspartner der rent faktisk bidrager til klubben og lokalområdet,” siger HB Køges Salgschef Andreas Simonsen om forlængelsen.

Udover det fortsatte EuroPartnerskab i NETVÆRKET i HB Køge fortsætter XL-BYG CF Petersen & Søn også som profilsponsor for klubbens offensivspiller Emilio Simonsen.

I XL-BYG CF Petersen & Søn finder du et bredt udvalg af byggematerialer, såsom træ, plader, mursten, tagsten, døre, vinduer, gulve, fliser, haveartikler, maling og meget mere.

Deres kunder er et bredt mix af håndværkere, entreprenører, industri- og GDS-kunder, som de alle arbejder målrettet for at tilbyde landets bedste service for.

I XL-BYG CF mødes du med inspiration og faglig rådgivning til dine byggeprojekter hvad enten du bygger selv, bygger sammen med professionelle eller lader fagfolk om det hele. Uanset om dit behov er bedste kvalitet eller billigste pris, hjælper de dig med at løse dine opgaver bedst muligt.