Youssef Dhaflaoui ny HB Køge-spiller

21-årige Youssef Dhaflaoui har skrevet kontrakt med HB Køge til udgangen af 2024. Aftalen er kommet i stand med hjælp fra HB Køges samarbejdspartner Nordicals Køge.
Dhaflaoui spillede i seneste sæson i Hillerød Fodbold, hvor han scorede syv gange i 27 kampe i NordicBet Ligaen.

”Youssef har fremvist fornemt niveau i Hillerød, så vi er virkelig glade for, at det er lykkedes os at lave en aftale med ham i samarbejde med en af vores trofaste sponsorer i Nordicals. Det er en spiller med bevist slutprodukt, og det glæder vi os over at få tilført holdet. Nu er det vores opgave sammen at forløse Youssefs talent i endnu højere grad, end det allerede er blevet, og sammen løfte os til nye niveauer,” siger direktør i HB Køge Per Rud.

Youssef Dhaflaouis aftale med Hillerød udløb i sommer, og han kommer derfor til HB Køge på en fri transfer.

”Hele setuppet omkring klubben synes jeg er stærkt. Jeg kan udvikle mig her og forhåbentlig få mere fast spilletid i et spilsystem, der passer godt til mig – det er det, jeg har vægtet højest i mit klubvalg. Jeg har haft nogle gode snakke med Nicklas Pedersen, som rigtig gerne ville have mig til klubben, og det har også betydet meget for mig,” siger Youssef Dhaflaoui.

Youssef er en del af HB Køge-truppen til aftenens NordicBet Liga-kamp imod Næstved Boldklub, hvor han altså kan få sin debut for svanerne. Youssef starter på bænken – og skulle han komme på banen kan det kuriøst nok blive overfor sin bror Souheib der optræder for Næstved.

Youssef har tidligere i karrieren spillet for HIK og B.93 i 2. division, mens han også har spillet ungdomsfodbold i Lyngby Boldklub.

Youssef Dhaflaoui har fået trøje nummer 9 i HB Køge.

Stort velkommen til Youssef og tak til erhvervsmæglerne Nordicals for deres rolle i hans tilknytning til HB Køge.

Capelli Sport