Yujie Zhao endelig ankommet til HB Køge

I starten af september måned kunne HB Køge offentliggøre tilgangen af den kinesiske midtbanespiller Yujie Zhao, der kommer til klubben på en to-årig aftale fra universitetsholdet Florida State Seminoles. Grundet papirarbejde har Yujie Zhao været længere tid undervejs, men det er nu endelig på plads og klubben har arbejdet hurtigt på at få hende til Danmark.
Den kinesiske landsholdsspiller ankom således lørdag, hvor hun overværede kampen mod FC Thy Thisted Q og blev introduceret til hendes nye holdkammerater, trænerstab og alle omkring klubben.

“Det er en helt fantastisk følelse endelig at være her. Signingen med HB Køge er min første professionelle kontrakt, så jeg har naturligvis set meget frem til at komme i gang. Jeg synes, at folk har været meget imødekommende og taget godt imod mig, så jeg har allerede fået et rigtig godt indtryk af klubben, miljøet og byen,” lyder det fra Yujie Zhao.

Yujie Zhao havde mandag eftermiddag første træningspas med sine nye holdkammerater, og hun føler sig allerede godt tilpas i sine nye omgivelser.

“Mine nye holdkammerater er skønne. Der er helt klart en masse forskellige spillere og en stor diversitet på holdet, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Det giver en god energi og en dynamik, der er ret unik. Dansk fodbold er selvfølgelig meget anderledes, end det jeg er vant til, men det er en fed udfordring, som jeg glæder mig til at prøve kræfter med. Med de amerikanske spillere er der selvfølgelig også noget familiært for mig, hvilket giver en ekstra tryghed,” fortæller Yujie Zhao.

Nu glæder den unge midtbanespiller sig til at komme rigtigt i gang og forhåbentligt være med til at gøre en forskel for holdet.

“Jeg glæder mig rigtig meget til at komme ordentligt i gang og få en hverdag op at køre her i klubben. Der er selvfølgelig mange ting at tage hensyn til i et nyt land og i en ny klub, men jeg prøver at tage en ting ad gangen. Mit fokus er naturligvis på kampen i weekenden. Og så håber jeg generelt, at jeg kan være med til at gøre en forskel for holdet,” slutter Yujie Zhao.

Yujie Zhao kan debutere for HB Køge allerede på lørdag, når de møder Brøndby IF i et topopgør på udebane.

Alle i HB Køge ønsker Yujie Zhao stort velkommen til klubben.

Capelli Sport